SOKAĞIN EN HAVALISI O: EŞOFMAN ALTI

SOKAĞIN EN HAVALISI O: EŞOFMAN ALTI

SOKAĞIN EN HAVALISI O: EŞOFMAN ALTI

Daha pratik kombin yaparak kendini sokağa atabilmenin en rahat yolu eşofman altı modellerinden geçiyor. Takım halinde tek renk ya da desenli varyasyonlarından sıkıldıysan, eşofman altını tek başına kullanmanda hiçbir sakınca yok. Seçeceğin her bir parçaya adeta saygı duruşunda bulunan eşofman altı modelleri ile “imkansız” kelimesini hayatından çıkarabilirsin.

Sneaker ve gömleklerle de, uzun çizmeler ve blazer’larla da sokak stiline uyarlayacağın eşofman altı modelleriyle iz bırakan görünümler elde ederek stilini bir üst seviyeye taşıyabilirsin.

Mevsimlere aldırış etmeyen ve geniş renk skalasına sahip eşofman altı modellerini, özellikle beyaz sneakerlarla veya militer botlarla birleştirebilirsin. Pastel ya da canlı renklerle gideceğin her iş birliğinde eşofmanını bir adım ön plana çıkartacak crop tişörtleri ya da braletleri stil oyununa dahil edebilirsin.

Kadın eşofman altı modelleri arasında tercih seçim yaparken zorlanıyorsan, öncelikle hangi formu kullanırken daha rahat hissedeceğine karar verebilirsin. Yüksek bel ve bedene yakın eşofman altı modellerini crop sweatler, tişörtler ya da bralet’lerle kullanabilirsin.

Eğer seçimin salaşlıktan yanaysa oversize eşofman altı modelleri tam senlik! İster salaşlığını ikiye katlayacak şekilde oversize sweatshirt’ünle ona destek olabilir istersen de crop parçalarla kombinini tamamlayabilirsin.

Ve tabi, kadın eşofman altı modelleri arasında adımlarını özgürleştiren kült parçayı unutmamalısın. Dolabının kurtarıcısı geniş paçalı eşofman altı modeli ile kalın tabanlı spor ayakkabılarını birleştirerek müthiş bir uyum yakalayabileceğin gibi onu oversize tişörtler ve sweat’lerinle kombinleyerek konforu tüm hücrelerinde hissedebilirsin.

DİĞER HABERLER

SOKAĞIN EN HAVALISI O: EŞOFMAN ALTI

SOKAĞIN EN HAVALISI O: EŞOFMAN ALTI Daha pratik kombin yaparak kendini sokağa atabilmenin en rahat y ...

Devam

Sweatshirt Kombinlerinizle Rahatlığı Keşfedin!

Sweatshirt Kombinlerinizle Rahatlığı Keşfedin! Modası asla geçmeyen ve en rahat kombinlere imza atma ...

Devam

Monokrom Etki: Tek Renk Eşofman Takımı

Monokrom Etki: Tek Renk Eşofman Takımı Tek renk eşofman takımı ile evdeki konforunu sokağa sürükleme ...

Devam